Weekend

Oj vilken helg det har varit. Vi skulle egentligen till Norrköping, gå på bröllop o sova på hotell. Det vart inte riktigt så.

I fredags gick Vera hem tidigare från dagis, feber o hängig. Hon somnade på soffan på kvällen helt slut stackarn med hög feber. Hon somnar aldrig någonsin på soffan, har liksom inte hänt förut. Ett tecken på att det inte alls var bra.

I lördags vaknade hon upp med över 39 graders feber och massa hosta. Vilket resulterade till att vi fick ringa och avboka oss från bröllopet och hotellet. Tråkigt men så är det ibland.

Jag bakade scones till Vera och mig till frukost medans Simon höll på i lekrummet. Gottigt värre. Hon åt faktiskt lite så det var ju bra.

Men sen låg hon klubbad på soffan och myste. Dumma feber.

Resten av dagen tog vi det bara lugnt hemma, till middag åt vi taco vilket jag varit sugen på såååå länge. Avslutade kvällen framför en film.

Söndag.

Vera mådde så mycket bättre imorse när hon vaknade. Säkert lite feber fortfarande men bråkade inte med termometern hon blir så ledsen. Hostan var också mycket bättre.

Vi hoppade in i bilen ock åkte till maxi o handlade frukost o åkte hem o gjorde en mysfrukost. Simon fortsatte sen o fixa i lekrummet vilket nu nästan är klart. Är sååååå taggad på att inreda ordentligt nu. Ska bli så kul o göra iordning.

Vi åkte en sväng o köpte vinterskor till mig för jag har inga rejäla jag kan vara ute ordentligt med. De hade bara öppet på stadium så de fick bli ett par där.

Åkte hem o fikade och fixade lite o sen var det dags för Vera att sova middag så jag satte igång o städade. Tog bort alla leksaker i vardagsrummet. Öppet det blev 🤣
Sandra kom förbi en sväng också.

Ställde även in lite av inredningen jag tänkt ha i Veras rum. Vera vart kanonglad när hon vaknade. Spännande och nytt att leka i ett nytt rum. Alltså kommer bli så fint när det blir klart!

Till middag blev det rådjurskött, potatisgratäng och grillsåser med wokgrönsaker till 😍 så gott.

Har precis nattat Vera och nu kollar jag the vampire diaries, ska se klart avsnittet o sen krypa till kojs. Är så trött och har foglossning🥵

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Usch stackare! Så typiskt att ni missade bröllopet KRAM <3
nouw.com/emmamehrali