Virkade ugglor

Tiden går ganska långsamt nu när man går hemma hela dagarna och egentligen bara väntar. Jag har denna vecka pysslat virkning om dagarna. Har gjort en barnvagnsmobil med små ugglor som matchar snyggt till vagnen och en liten större uggla som man kanske kan ha liggandes i vagnen? vem vet. Till mobilen saknas det krokar bara så det måste jag beställa på nätet men det är ju lätt gjort... ska se över vilken färg jag ska ha bara.

Igår började jag virka på en kanin så vi får väl se hur den blir, om jag hinner klart med den innan hon kommer eller hur det ser ut. Borde ju göra det, barnvagnsmobilen tog ju bara 1 dag att göra!

Jag har dom senaste dagarna inte gjort mer än att sitta i sängen, virka och kolla desperate housewives. Jag har ont, väldigt ont i kroppen. Känns som att jag håller på att gå sönder, men det är väl så man ska känna nu när det bara är drygt 1 vecka kvar. Känner mig så höggravid som man kan bli. Är trött på att vara så tung, svullen och fylld med smärta. Men det går ju över, om inte allt för lång tid❤👶


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229