Vimmerby

Igår (fredag) åket vi till Vimmerby när vi hade vaknat, till Simons mormor. Alltså dom har så fint ställe precis vid en sjö, så mysigt att vara där🤗
Jag körde från stora vägen och in, andra gången jag kört i år. Men kul är det ju. Automat är ju så "lätt" egentligen.

När vi kom dit hade Anita lagat god lunch som vi smaskade på. Gottigt värre 🤤 laxpaj! Alltså kanske den godaste pajen jag vet.

Vera var duktigt sugen på att bada efter maten så vi drog oss ner till bryggan och det vart mycket bad för allihopa. Frågade man Vera om hon frös svarade hon: "nej", samtidigt som hon skakade tänderna 😂 hon ville absolut vara i.

Vi badade rätt så länge och sen gick vi upp och fikade. Ted passade på att vara vaken nästan hela tiden, de är som om han känner på sig att nu vill mamma göra nått annat 😂

Glömde ta bilder nästan hela dagen så typ alla är från när vi var vid bryggan.

Anita hade lagat så god mat till middag också. Kycklinggryta med chips på, så smarrigt. Vera tyckte också att det var väldigt gott 😍
Framåt kvällen upptäckte jag att Vera var så svullenn runt ögat (bett) så var så orolig. Känns jobbigt om de är nått när man är så "långt" hemifrån. Men det gick bra. Vi nattade henne i Anita och sörens säng och så bar vi ber henne när vi skulle sova.

Vi satt uppe, drack lite vin - åt lite snacks och pratade tills hela högen vart trötta.
Vilken mysig dag vi hade 💛☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Måndag

I måndags åkte vi till hjorten och köpte glass, vädret var så fint. Men blåsigt.

Vi satte oss nere vi vattnet och njöt. Vera var så mallig över sin enorma glass hon fick. Dexter fick ta ett dopp för att svalka sig lite, han älskar att bada. Fick han möjlighet hade han nog gjort det året runt men jag tycker inte att det känns särskiljt hälsosamt. Men han är glad att de äntligen är sommar tror jag, så han får bada varje dag! 🙈☺️ förra året åkte vi flera gånger om dagen med honom. Det är dock lite svårt att hitta nånstans att bada med honom på högsommaren, han är ju tyvärr inte välkommen på stränder..

Hade det så mysigt 💛 älskar små utflykter med familjen! Det är typ livets bästa.

Vi åkte hem runt lunch, man får ta de lite chill i början efter en stor operation. Kroppen orkar liksom inte för mycket.

Mamma kom hem till oss efter vi hade varit ute, myste med Vera och Ted. Simon åkte o hyrde ett släp och körde ett par vändor till tippen. Så guld utav honom. Har sett/ser så tråkigt ut i trädgården nu. Men så blir det ju när man renoverar, så allt man kan få bort är ju härligt. Känns som man sakta men säkert håller på att få trädgården tillbaka. Det är ett släp till på baksidan sen är de inte mer panel i alla fall. Kommer bli rörigt igen sen när vi börjar med altanen så då är det ju skönt att få bort lite av de som ligger.

Det vart jordens åskoväder... så vi gick in. Gucci kom aldrig med och jag gick ut o ropade som en galning efter henne men hon kom inte fram. Tror hon vart rädd, hon måste blivit jätterädd.

Jag är helt hjärtekrossad för i skrivande stund är det fredag och hon har fortfarande inte synts till. Hon är inte van vid att vara ute, hon kan inte området så bra och vart säkert förvirrad av åskan och blixtrarna att hon bara sprang. Kanske inte hittar tillbaka?? Vi har letat över allt, alla kvarter i närheten, bakom Willys bort till veras dagis och Midgård. Hela stenhagen, vo, gymnasiet, sjukhuset... ja överallt. Varje kväll och morgon men hon syns inte till. Jag är så oerhört ledsen och gråtit floder varje dag, sovit dåligt har jag också.
Sen är jag rädd att hon blev så rädd att hjärtat stannade på henne och att hon ligger nånstans. Hon är ju hjärtsjuk och på grund av stress så kan hjärtat stanna på henne om hon blir kraftigt stressad. Är så rädd för att aldrig få se henne igen, mitt hjärta brister💔💔 men jag hoppas fortfarande, det gör jag. Även om det känns som att hoppet är ute. Hon är inte bara en katt för mig, hon har de 7 senaste åren funnits där när ingen annan gjort det, fick mig att känna mig mindre ensam och fick mig att må bra igen när jag mådde dåligt. Hon är min bästa vän. Att inte bli mött i dörren eller att ha henne sovandes på min kudde gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag var inte beredd på dethär.

Gillar

Kommentarer

Måndag

Idag. måndag. Tog lite sovmorgon med min tjejja, Simon tog disken medan vi låg o sov. Så skönt.
Han drog till skjutbanan och sköt in nya bössan och mamma kom hem till oss o hängde med mig o Vera. Vi snackade dopidéer och myste i soffan.

När Simon kom hem så möblerade vi om lite i sovrummet, bar ner en hylla till vardagsrummet. Gjorde iordning i hallen uppe och stökade ner onödigt mycket. Men börjar bli ordning nu.

Åt långkok till middag, så gott. Min Karl han kan han🙆🏻 resten av kvällen har vi bara myst i soffan framför en Beckfilm. Gamen.

Nu är det dags att krypa ner i sängen, så trött. Imorgon ska vi på bebismys hemma hos fredrica.

Gillar

Kommentarer