Vera, 2år

Vera 2år💛 ställde klockan för att gå upp innan lilla damen, 06:30 stod den på. Så fort jag satte ner fötterna i marken för att gå ner o fixa lite till henne öppnade hon ögonen och började babbla. Simon och Vera fick i alla fall ligga kvar medans jag gick ner o fixade en bakelse till Vera.

Gick upp för trappen och började sjunga för henne, hon såg alldeles förskräckt ut😂 fattade inte heller grejen med att blåsa ljuset, haha!

Minnen när man ser att det är skor i paketet ☝🏻😂 självklart skulle de på direkt!

Sen fick hon en ryggsäck, några t-shirts, en cykel och en matstol till hennes docka. Det gick hem alltihop vilket var roligt🙈

Gick över till Willys o köpte pannkaksfrukost till damen, klart hon ska ha de på sin födelsedag liksom! 🙈💛 hon åt nästan 2 pannkakor!

Sen kom Lovisa hit medans vi förberedde lite hemma inför kalaset.

Vid 4 kom gästerna hit, då hade vi hunnit med att sova middag, göra iordning oss och dekorerat hemma. Vi hade även förberett all mat som åkte på grillen när de kom.

Vi bjöd på grillat - kyckling, dovhjort, korv, schnitzel, kotletter och majs/ baconlindad sparris. Med potatissallad och sallad. Maten vart väldigt uppskattad vilket var roligt 🙈😄 vi var många på kalaset, det var pappa, Itt, Adrian, Nina, Monika, Pelle, Lovisa, Anita, Sören och farmor/ farfar. Fullthus kan man ju säga. Itt gjorde tårta och fika vilket var fantastiskt gott! Så tacksam för hjälpen med det!!

Vera fick mycket fina presenter så som: gungställning, utemöbel, duplo, tågbana, kläder, badleksak och bilstol samt täcke och kudde till hennes docka. Spännande att öppna paket tyckte Vera!

Tack till alla som firat Vera dessa 2 dagar💛💛 känns så fantastiskt att det finns så många nära o kära som älskar henne så mycket! Finns så mycket kärlek runt omkring henne, blir alldeles varm i hjärtat!

Gillar

Kommentarer