växjö

FREDAG

I fredags styrde bilen mot växjö efter att ha varit en snabbis på sjukhuset med Vera och gjort glutenprov. Får se vad provet visar nästa vecka..


Sen åkte vi till Växjö för att hälsa på min syster <3 de köpte hus i somras och vi hade inte hälsat på än så nu var det verkligen på tiden så mysigt och roligt!

När vi kom fram så möttes vi på Pizza hut. Där åt vi lite lunch och sen gick vi en sväng på köpcentret bredvid och en sväng på stan innan bilen styrde mot Sandras hus. Mysigt!

Alltså de bodde så himla fint, så avis på hela huset. Kanske speciellt uterummet. Alltså jag val också ha ett inglasat uterum sådär som man kan använda året runt. Hur mysigt liksom ? sitta ute fast inne typ.

Kolla bilderna ovan, hur söta?

De gjorde lyxmiddag, alltså så rackarns gott. Oxfile, rödvinsås, potatisknyten, sallad och bea. Så gottigt alltså. Vi satt och snackade länge, det är så mysigt när man sitter och snackar sålänge och vips så är klockan så mkt Då vet man att det är trevligt!


Vi nattade barnen och sen åt vi marängsviss och snackade ändra fram till klockan 1 på natten. Mysigt värre.

Lördag

Natten var lång och lite halvjobbig. Ted var vaken en hel del, det var typ storm så tror bland annat han sov dåligt av den och sen så är det svårt när man sover borta. Han sover ofta lite oroligt.

Vi gick upp runt 9 tiden och då fixade vi lite frukost och tog det lugnt hela morgonen. Alltså hur mysigt med uterum? gud vad jag tjatar! haha men kolla liksom.....

Ted fick smaka bröd för första gången. Det var spännande.

Tog det lugnt på förmiddagen. Tog en promenad till lilla affären dom hade i närheten. Packade ihop oss och sen åkte vi till en 4H gård som låg i närheten. Innan det var dags att åka hem.

Det var riktigt svinkallt och tårna blev isbitar men det var väldigt mysigt. Efter gården så styrde vi bilen hem mot stan. Resan hem var lång tog 3.5 timma istället för 2... det var riktig isgata alltså. Men baren sov nästan hela vägen, skönt det!


Vi hade det i alla fall super mysigt hos sandra och niclas. De bodde så fint och det var så kul att se <3 Nu får vi inte vänta såååå länge innan vi hälsar på igen.

Gillar

Kommentarer

miani
miani,
Gud vilken fin blogg du har! & jättefina bilder. Låter som några väldigt mysiga dagar 😊
nouw.com/miani
carroat
carroat,
Vilka mysiga dagar! 😍
nouw.com/carroat
IP: 82.99.3.229

Ni har väl inte missat?