Valborg

Startade morgonen med kontroll på förlossningen. Värdena var oförändrade, varken till det bättre eller sämre så det är väl bra att de håller sig stabilt antar jag? Det bokades inte in någon mer kontroll utan jag får höra av mig om det skulle bli värre med klådan eller om jag skulle känna minskade fosterrörelser. Jag har jag tid den 9de hos barnmorskan för nytt tillväxtultraljud, så vi får väl utgå från det sen. Hoppas snart att jag får snitttiden, skönt att ha ett datum att räkna ner till. Ett datum där man får ett stopp på allt de jävliga som är just nu...

Spana in så fin huset börjar bli, helt fantastiskt! Imorgon ska ställningen rivas, vi ska ha hem en annan... så det blir lite pyssel med det på eftermiddagen efter kosläppet.

Mamma är bäst, hon köpte med min favorit sallad hem o kom med vid lunchtid🙏🏻 hon ställer upp så mycket nu, hjälper till hemma med tvätt o städ o Vera 💛 uppskattas så mycket. Medans jag är värsta tråkbollen som ligger o sover🙄😣

När jag vaknade hade mamma hämtat Vera på dagis och ätit mellis o allt. Så vi gick till Willys o handlade, ungen tjatade till sig glass😂 satte oss i trädgården och åt.

Gucci har börjat vara ute nu också, det finns mycket att upptäcka tycker hon. Celiné är fortfarande rädd... hon har också fått ett halsband men hon vänder i dörren. Lite segstart på henne, men de kommer väl kanske.

Vi bestämde oss för att stanna hemma ikväll o bara mysa med familjen, jag har haft så ont och varit så trött av att jag imorse var tvungen o gå till förlossningen och hem. Alltså det är inte ens långt, men i mitt skick... kändes de som flera jävla mil.

Simon fixade fondue till oss. Så gott 😍🙏🏻 vi hade fläskfilé, lövbiff, pommes, lök, räkor, ost och bea. Det är våra favoriter på fonduebordet. Finns ju såååå mycket man kan ha, men vi r nästan alltid samma.

Nu ska vi snacksa lite i soffan, Vera sover. Tänkte kolla någon film. Kändes inte aktuellt att gå ner till stan ikväll, inte när man inte är pigg... bättre att ladda batterierna till imorgon. Då är det kosläpp i totebo. Heja heja

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Ni har väl inte missat?