Vagnen är redo

Vagnen är bäddad. Är så glad över denna vagn, den vart så fin 🙌🏻💛 alltså älskar den beigea och gula combon med den mönstrade skötväskan till!

Väskan har jag packat till BB, men den får hänga där sålänge. Bara häkta av när vi ska åka på onsdag. Nu när man frågar Vera ”när kommer Lillemor?” Svarar hon: ”en annan dag” sen funderar hon o säger ”på onsdag” 😂 alltså hur go!

Mamma har varit här idag och hjälpt mig städa o lekt med Vera. Jag gjorde själv en insats i gästrummet som nu är städat inför lillemors ankomst. Så skönt. Har sovrummet kvar... får väl bli imorgon om jag orkar. Vi får se. Har ingen barnvakt så måste vara med Vera hela dagen själv, alltså låter ju lite sjukt att jag säger så. Måste vara med min dotter hela dagen själv 😂 men jag har varit så dålig nu på sistone så jag kan inte ens bära henne så ja.. när Simon är ute o snickrar på huset har vi behövt ha barnvakt. Så det blir att prioritera imorgon, huset & Vera istället för att städa. Låter inte helt fel, saknar mina dagar med henne! 💛 ska bli så skönt att detta snart är över så jag kan vara en ”frisk och pigg” mamma igen.

Gillar

Kommentarer