VAB

Hej 🖤 idag är det VAB, första gången jag är hemma med Vera. Känns ju lite konstigt liksom att vara hemma när man själv inte är sjuk. Galet att man känner så... liksom konstigt att vara hemma när man känner sig frisk. Har typ gått o känt efter ifall jag känner mig sjuk jag också haha, gud.

Vera vaknade efter halva natten i sin säng, jag gick o hämtade henne och hon var helt hysterisk. Bara skrek o skrek o slängde sig runt i sängen, provade allt men ingenting hjälpte. Tillslut lät vi henne skrika och hon somnade i min famn av utmattning, kände redan då att hon hade feber. Imorse fick jag väcka henne, hon var helt utslagen. Tog tempen o den stod på 38,9 grader. Ringde dagis o de sa att hon måste vara hemma i 2 dagar. Så det är bara att vara det. Tror dock inte att det är smittsamt utan att de är biverkning från TBE sprutan hon fick igår..

Kolla på bilden, haha hon hittar alltid nya stilar att kolla på Pippi på! 😂

Gick upp o busade i hennes rum lite. Det sjuka är att när barn är sjuka så märks det ju knappt, en annan är ju helt utslagen 😂

Vi har kollat väldigt mycket på Pippi Långstrump idag och sagt ”hej” till katten 75 000 ggr.. sovit middag och ätit mellis.

Nu tänkte jag att vi kanske skulle gå ut o se om vi kan få lite luft i trädgården.
Hoppas ni får en fin onsdag.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Usch, hoppas hon kryar på sig snart! 💗
nouw.com/juliamalmgren
annaaldens
annaaldens,
Tack snälla 💕
nouw.com/annaaldens