Torsdag

Det har varit en dag med full fart. Vera och jag tog som vanligt lite sovmorgon. Hoppade in i en dusch medans Vera låg på golvet och snackade, lekte med sina händer.
Farmor, farfar, Adrian och Nina kom förbi en sväng och myste lite. Jag passade på att städa lite, dammsuga och plocka lite med tvätten.

De åkte hem runt kl 14 så då passade jag och Vera på att sova en liten stund. Vaknade runt 15:15 och då tog vi en liten promenad, provade för fösta gången sittdelen och Vera var mer än nöjd.

Emil och Anna kom förbi och hälsade på kl 4 vilket var mycket trevligt. Busade lite med barnen och fikade. Dom hade aldrig varit i huset så var kul att visa dom hur vi bor. Mamma och Thomas kom förbi en sväng också och då fick Vera massa fina presenter av sin mormor. Ska visa dom i helgen!

Vera har börjat vända sig nu, alltså herregud så fort hon utvecklas. Jag är så glad att hon är så duktigt men jag blir helt galen av att det går så fort. Herregud. Men stolt är jag, stolt som tusan.

Tog en kvällspromenad och plockade blommor till midsommar kransarna, det är klart man ska ha krans imorgon. Det hör till.

Gillar

Kommentarer