Torsdag

Torsdag. Måste ju säga att denna vecka bara sprang iväg... fattar ingenting.

Idag fick Vera stanna hemma från dagis. Brukar inte låta henne stanna hemma när det sitter skyltar uppe om magsjuka o allt möjligt men igår stod det både magsjuka och svinkoppor. Det vill vi inte riskera så idag fick lilla tjejen stanna hemma med mig och Ted.

Vart väckt av tekniker från viasat som skulle installera nya parabolen. Kände mig lagom glad när barnen valt att ta sovmorgon och de ringer hur jävla tidigt som helst... så det var bara upp och hoppa.

Det tog en jävla tid, men nu är det inkopplat. Äntligen. Stökigt som fan var det när dom kom men alltså dom ringde kvällen innan kl 18... alltså lite framförhållning kan man ju få kan jag tycka.

​Inte fotat nått idag men mamma tog denna fina bild på Vera förut. Mamma kom hit strax efter halv 11. Vi myste lite, lagade lunch. Sov middag i flera timmar 😂 medans mamma tydligen städade hela nedervåningen. Herregud. Tack snälla, så skönt att komma ner till💛

Simon kom hem och jag lagade tacogratängen till middag. Simon och Vera åkte till skogen medan jag och ted haft myskväll här hemma. Han har mest sovit men så är det ibland. 

Imorgon är Vera hemma igen ju så vi får se vad vi ska hitta på. Tänkte kanske vlogga imorrn. Vi får se. 

Godnatt kompisar😍

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Jag skulle med håller barnen hemma vid magsjuka och svinkoppar 🙈
nouw.com/aaphoto
IP: 82.99.3.229

Ni har väl inte missat?