Tisdag

I tisdags var det fortfarande ruggigt väder så vi bestämde oss efter långs om och men att åka till leklandet i Vimmerby. För Veras skull💛 hon tycker ju att det är så roligt och det är ju inte så kul att bara sitta inne.

Jag sov hela vägen upp i bilen, hade redan då jävligt ont🙄😂 men vafasen smällar man får ta. Var så trött när vi kom fram så placerade migsjälv och ted i en soffa medans Simon och Vera lekte som galningar.

Köpte veras favoritmat och sen fortsatte dom leka vidare medan vi ammade och myste i en soffa. Första gången jag ammade offentligt, så konstig känsla men det gick bra. Kan ju inte gå in o sätta mig på en äcklig toa för att jag ska mata mitt barn... folket får stirra bäst fan dom vill🤪😅

Mysigt att åka iväg i alla fall även om det tar på krafterna lite💛 allt för barnen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Söndag

En liten uppdatering från igår. Vi vaknade runt 7 tiden o då ville hon komma upp i sängen hos oss så det fick hon såklart göra. Vi gjorde iordning oss o sen gick vi till hotellet och åt frukost. Anita, Simons mormor bjöd oss. Så gott med hotellfrukost🙌🏻

Sen lekte vi lite i lekparken innan det var dags att packa ihop oss. Vera gillade åka kana men den var lite för brant för henne att åka i själv.

Sen gick vi till husbilen och packade, åkte till skälby 4H-gård som ligger precis bredvid bron på fastlandet. Vera klappade getter och kaniner och kallade alla djur för ”voff”, hur gullig?🙈

Tog så fina bilder på henne, smäller av.

Sen åkte vi till Ikea och köpte smått.
Somnade på vägen hem, så trött. När vi kom hem så fixade vi fondue till mat, så gott. Somnade sedan tidigt hela familjen.

Gillar

Kommentarer

Onsdag

Det gick så fort på jobbet idag, skojigt när det går fort. Då finns det att göra, men det gör det ju alltid haha! Vera och Simon kom till stängning och överraskade mig, så söta. Vi gick och höll varann i hand halva vägen hem🖤 sen var hon för trött för att gå.

Vi gick hem och lagade mat och myste i soffan. Vera var trött nästan direkt efter maten så vi nattade henne.

Just nu kollar jag på film, flight tror jag den hette. Går på tvn.. den är ganska bra. Haha men jag är ju en sån person som inte kan göra en sak i taget. Vill gärna göra fler grejer samtidigt.

Nu ska jag fokusera på filmen... godnatt

Gillar

Kommentarer

Promenad

Alltså veckan har bara sprungit förbi, har inte hunnit med. Har tänkt att jag ska blogga och så men har liksom inte hunnit. Vera är ju mer vaken om dagarna nu och jag vill såklart spendera all min tid med henne.

I helgen har vi haft gäster från Karlskrona. I går var gick vi ner till stan och tog ett glas vin och myste. Kom hem så himla sent, så vaknade inte förens klockan 12.

Har tagit det coollugnt idag då vädret tillåtit oss... ska försöka blogga mer nu. Vill ju verkligen.
Imorgon ska vi på sjön, Veras "första" båttur. (Egentligen har hon ju redan åkt freden, men första dagen på sjön - kanske man ska säga)
Måste bara få tag på en flytväst, annars tänker jag inte åka

Gillar

Kommentarer