Tentaresultat

Men oj oj vilken bra dag det blev ändå. Ställde klockan på 9, föreläsningen började 9:15 😂 men jag hann i tid, var ju bara starta datan och dra upp rullgardinen. Hehe.

Mitt under föreläsningen kom tentaresultatet. Var 100% säker på att att jag skulle få underkänt. Aldrig skrivit med referenser eller akademiskt på detta sett innan. När jag såg mailet så satt jag och stirrade på de en stund innan jag öppnade. Man kunde få: U, G eller VG... o så står det VG! Men herregud säger jag, blev helt i chock. Heja mig 🎉 så himla stolt.

Åkte en sväng och fotade lite senare efter att jag hade varit inne på campus och Simon hämtat Vera. Började dock regna så fick fly till ett annat ställe som jag egentligen inte hade tänkt. Men blev bra det också 😍 kolla 👇🏻

Första bilden är ju så kul 😂 de ser ut som två modeller som sitter helt relaxed som om jag sagt åt dom o göra det HAHAH!

Asså hur drömmiga är dom inte ?❤️ älskar ihjäl mig

Tänkte lägga upp på instagram ikväll (vilket jag först gjorde) men är något som är fel så bilden når inte ut till någon som inte går in på min profil. Så tråkigt... så tog bort den så får jag väl ladda upp imorrn igen.

Nu ska vi sova, godnatt vänner ❤️

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Wow så fantastiska bilder!!

nouw.com/linnealarssonss
carroat
carroat,

Så fina bilder och grattis till dig! 😍

nouw.com/carroat
Nyponsoppan
Nyponsoppan,

Fina bilder!! 💕

nouw.com/nyponsoppan