Tapet & foglossning

Kroppen börjar säga ifrån mer och mer nu.. jag har ont hela tiden, precis hela tiden. Det är väl mest revbenet som bekymrar mig antar jag men jag har även fått sjukt ont i höfterna/ ryggen - sådär ont att det är jobbigt att stå upp. Jag är sjukskriven nu, halvtid.. jag vill egentligen inte vara sjukskriven, jag vill ju jobba. Men men kropp orkar inte, hjärnan hänger inte riktigt med och jag känner mig hela tiden ofokuserad - vilket jag inte vill göra. Tycker inte att det känns rättvist att jag ska stå där förvirrad och ofokuserad.

Revbenet känns som om någon står o slår på precis hela tiden, ungefär som en spark på pungen kan jag tänka mig. Tänk att känna de ständigt, kan ju int svara så kul. Men ungefär så känner jag mig, 24/7. Jag vet att det inte finns någonting att göra åt det mer än att försöka att inte belasta de så mycket, men det är svårt och jag har svårt att ge över uppgifter som jag kanske egentligen inte ska göra till någon annan. Jag känner mig ivägen och lat, fast jag verkligen inte är det. Jag vet ju idag att jag alltid kommer få leva med min smärta, det är sorgligt men det finns ingenting att göra. Det jobbigaste för mig är inte längre smärtan utan att människor tar för givet att jag mår bra bara för att det inte syns på mig att jag har ont. De tycker att jag gnäller för småsaker men jag lovar att hade dom bytt plats med mig endast över en liten stund hade dom önskat att dom inte fanns till. Så ont gör det, hela tiden. Jag önskar såklart inte de om mig själv, men ni förstår principen. Jag har gått såhär i 6 år nu, jag har lärt mig att hantera det och handskas med det. Även fast man kan tycka att jag inte ens ska behöva det. Men jag vill leva ett normalt liv, precis som alla andra.

Tapetsering & foglossning

I helgen så började vi tapetsera i barnrummet, äntligen säger jag bara. Känns så himla skönt att vara igång!! Blir en jättefin molntapet på den höga väggen och resterande väggar kommer förbli vita. Inte den vita som sitter nu utan vi kommer såklart måla om dom så det känns fräscht. Nu vill man ju bara möblera hela rummet direkt.. men måste spackla och måla dom andra väggarna först. Spjälsängen står fortfarande uppmonterad och klar i vardagsrummet.... haha

när vi tapetserade i lördags fick jag jordens värk i ryggen och sammandragningarna från helvetet. Kändes som om hela kroppen gick av på mitten. Kunde inte stå upp alls utan fick lägga mig ner i sängen, det höll i sig ungefär 1 timma, sen somnade jag och sov ett tag och när jag vaknade var smärtan borta. Så himla märkligt. Kanske överansträngde mig...

Foglossningarna har blivit värre och värre. Idag är jag i vecka 22 och jag kan tycka att det känns lite tidigt. Men smärtan i ryggen är nästan sådär obeskrivbar när den är som värst. Det molar och värker och det känns som om man ska gå av på mitten. Känner mig som om jag vaggar fram, vilket inte är någon sexig look, men det verkar vara så att vara gravid ;) jag får nog börja vänja mig på diverse olika krämpor minsann.

Gillar

Kommentarer