(Sun)day

Söndag. Oj jag hann liksom inte med igen. De sista dagarna av semestern mådde jag tyvärr inte så bra. På söndagmorgonen gick vi till stranden och badade, jag brände mig lite som vanligt 🙈☀️ solen tog så himla hårt asså. Ändå låg jag inte och pressade utan lekte med Vera och badade.

Vi gick sen upp på hotellet och Åt lunch. Sen gick vi till poolen.

Kolla hur drömmig receptionen var på vårt hotell.

Jag började höra dåligt på mitt vänster öra och sen gick det snabbt. Plötsligt hörde jag ingenting alls på örat. Verkligen noll och ingenting. Trodde jag fått en vaxpropp, försökte sköja osv men inget hjälpte.

Simon och Vera badade själva i poolen medans jag fick mer och mer panik över mitt öra. Värsta känslan någonsin alltså.

Jag tog en dusch och la mig på sängen o vilade. Vi hade bestämt oss för att gå ut och äta men det blev inget med det. Vi gick till hotellrestaurangen istället. Jag slängde i mig maten och sen gick o l mig på rummet igen.

Vera och Simon gick en sväng i butikerna och till leklandet.

Men på kvällen fick jag panik för att jag inte hörde nått och ringde tui för att försöka få hjälp med beskrivning till apotek. Låg dock inget apotek där han beskrev och sen visade sig att det ändå var stängt.

Ringde runt igen och slutade med att jag stan bröt ihop och gick tillbaka till hotellet och la mig. Tänkte väl att jag skulle höra morgonen där på...

Men det gjorde jag inte.

Gillar

Kommentarer