Söndagsmys

Ber om ursäkt över att jag kommer spamma nu!
Håller på att flytta tillbaka till denna blogg då jag är mer missnöjd med vimedbarn, än denna.
Det jag tyckt varit jobbigt med nouw är små i-landsproblem jämfört med vimedbarn....

Så ber om ursäkt i förväg för spam!

Vilken lång dag det har varit idag. Jag har haft så mycket negativ energi! Vaknade med jordens huvudvärk och hörde ingenting överhuvudtaget på vänster öra. När ska de släppa?

Fick sovmorgon vilket betyder att Simon gick upp med barnen. Han kom upp med dom vid 10 och åkte då iväg o köpte de som saknades till altantaket. Jag gick upp och lekte med barnen och min plan var att jag skulle städa idag men har inte gått Ted har int är velat ligga själv en sekund.

Simon snickrade ute och vi sov lite middag. Sen gick vi ut o lekte när vi vaknade. Försökte importera bloggen seriöst hel dagen o så stannade den på 97% såååå sjukt lack! Så vi åkte iväg o kollade på kossorna, precis som vi brukar göra! Passade på att dansa ut lite negativ energi med Vera 💁🏻‍♀️ så ska man göra!!

Veras favoritsyssla är nog ändå att kolla på kossorna och bäbä😅 så det blir många vändor till gränsö i veckorna!

Åkte hem och lagade grekiskpyttipanna med vildsvinskött i. Jag vet inte hur den blev dock för jag är så täppt o känner ingen smak what so ever… men simon sa att de var gottigt!

Nu har vi bäddat rent och jag hann o städa nedervåningen medans Ted äntligen sov en stund i vagnen! Övervåningen får det väl bli imorgon…

dags att krypa ner. Hela familjen sover i sängen i natt.. skapligt trångt 😅❤️

Gillar

Kommentarer