Söndag

Nej men idag kan vi snacka om gnälldag....
mina barn har varit så gnälliga 😂 fyfan, ibland önska man ju bara att man kunde få dom att förstå att man inte alltid kan få som man vill. Att man inte kan klättra på saker, kasta saker omkring sig eller slänga sig baklänges när man inte får sin vilja igenom. Verkar vara svårt det där..

Vi började dagen ute i alla fall. Simon har hållt på ute på förrådet. Vera har sprungit emellan grannarna och oss hela dagen. Hon är nyfiken och tycker det är kul att vara med pappa. Idag var dessutom det fullt med folk hos grannarna, de fikade på kladdkaka och Vera lekte med mogge hela förmiddagen. Hon älskar det.

Tog lite bilder på Vera vid körsbärsträdet. Så söt.

På eftermiddagen var Vera sur som en bålgeting😅 herregud, det var inte mycket som dög. Maten var äcklig och hon ville bara springa ut till pappa... så jobbigt haha! Så tillslut fick Simon komma in så jag och Ted fick vila lite.

Efter vilat och mat så gick vi ut och gjorde en brasa i grillen, på Veras beställning. Rätt mysigt ändå❣️

Var ute en stund i alla fall innan det började regna och då satte vi oss på altanen en stund.

Har hållt på med körkortsteorin nu på kvällen och skickat in min engelskauppsats. Heja mig ändå. Har dessutom hunnit med att beställa häck, hur kul?🙏🏻

Måste visa en sista bild från idag, såhär blir det när pappa låter barnet äta själv 😂👇🏻

Godnatt kompisar.

Imorrn är Simon tillbaka på jobbet och jag är hemma med barnen igen. Vi ska mysa ute (om vädret tillåter) sen ska jag på körkortsteori lektion på kvällen. På tisdag ska jag upp innan tuppen dessutom o åka på halkbana, kul!

Gillar

Kommentarer

ElinMillton
ElinMillton,
Fina bilder 😍
nouw.com/elinmillton