Söndag

Idag har jag fixat sovrummet, är såååå redo jag kan bli nu känner jag. Sängen är bäddad till Lillemor (visar imorgon) och jag har bäddat rent vår säng. Känns skönt att allt är klart tills Lillemor kommer. Övervåningen känns helt okej nu, städad o redo. För några dagar sedan kändes det så stökigt med kläder överallt och leksaker över hela golven... har inte orkar plocka på sistone. Gör så ont o böja sig🙄

Tog ett bad efter min insats och fixade mig. Sen åkte vi till Simons mamma. De hade beställt italienskplanka från maxi, gottigt värre. Alltså jag har aldrig gillat korv men de var ta mig tusan väldigt gott, jag är så dålig på att smaka nytt. Måste göra de oftare!

Alltså har haft så roligt åt sista bilden hela kvällen,m😂 fyfan så skönt de ska bli o slippa känna sig som en flodhäst snart. Minns att jag trodde att jag skulle bli ”smal” direkt efter förlossningen sist och att jag hade det tufft att komma tillbaka. Nu kommer jag ha en annan inställning, det får bli som det blir. Jag är beredd på att de kommer ta lite tid... det var ingen som sa att de typ skulle ta ett år sist. Men jag är förberedd så vi får väl se hur fort det går o komma tillbaka, om jag kommer tillbaka.

Jaja ska inte tjata om min vikt..

Vera o Simon sover, jag kollar Grey’s Anatomy - ska sova efter avsnittet. Godnatt kompisar

Gillar

Kommentarer