Söndag

Igår skulle Simons mamma varit barnvakt men det blev inte så, vi ändrade planerna och åkte hem till mamma istället. Det var så längesedan vi var hos mamma, så det vart en väldigt mysig dag💛🙌🏻

Fikade lite direkt när vi kom dit och sen lekte vi lite i trädgården med Vera. Jag kanske inte lekte så mycket men jag satt med i alla fall🙄 har varit lite mycket senaste dagarna så kroppen har tagit lite slut på energi. Men jag försöker ☺️

Vi grillade lite korv till lunch, Vera åt jättebra. Hon äter alltid bra när det är korv. Alltid😁🙌🏻 tror det är hennes favvo mat, hack i häl kommer nog pommes.

Sen gick vi in o sov middag allihop😂 Vera sov längst, mamma fick gå upp o väcka henne. Fikade lite på melon och sen gick vi ut en sväng igen, Vera fick åka fyrhjulingen upp för att titta på traktorn. Det var läskigt🙈 hon är väldigt intresserad av bilar men det är otäckt när de låter högt eller är så stora. Vi plockade lite blommor och sen vart det lite kallt så vi gick in o mamma fixade mat!

Hur drömmig sallad är inte detta då?👇🏻😍

Simon kom o hämtade oss väldigt sent, Vera somnade innan vi ens kommit till byn som ligger precis intill mamma o Thomas.
Hade skitmkt förvärkar påvägen hem o de höll i sig tills ett bra tag efter att jag lagt mig ner. Somnade vid 4 inatt typ, är lite trött idag😴 blir verkligen en återhämtar dag för mig.

Gillar

Kommentarer