söndag

Det är redan söndag. Vad fort helgen har gått, samtidigt som det känns som att den hålla på i evigheter. Gissar på att det är för att jag inte gjort något mer än att vila som det känns som det liksom inte hänt något.

Jag har som sagt vilat nästan hela dagen, Simon tog Vera imorse så jag fick sova ut. Guldvärt.

Vera har lekt massor med sin nya dockvagn, sprungit rally och satt ner olika gosedjur i den. Så söt.

Sen åkte vi en sväng till skogen för att kolla efter svamp, vi har några ställen som är precis bredvid vägen så vera fick sova kvar i bilen. Jag gick inte många meter ska jag säga... Vera vaknade på andra stället vi åkte till så hon fick promenera runt lite på vägen med Dexter, det tyckte hon var roligt.

När vi kom hem plockade vi (Vera) äpplen och lekte i sandlådan medans jag tittade på.

Vi har fått låna pappa och itts crockpot vilket vi testade o laga mat i idag. Förutom att simon hade rödvin i Vildsvinsgrytan så var det ju super smidigt, vet verkligen inte varför jag tycker det är så äckligt med rödvin i.... men jag gör det. Spelar inte roll hur länge de kokat alltså, tycker verkligen jag känner smaken.

Efter maten somnade jag på soffan och då åkte Simon med Vera till lekparken en sväng. Jag mår verkligen inte bra men det är bara att tagga på.... Nu har vi kollat lite broadchurch och jag har jobbat lite på datorn.

Jag ska ta en dusch så jag slipper stressa med de imorgonbitti. Jag kanske är galen som tänker jobba imorgon, men nu har jag bestämt mig. Det är bara o heja på!

Godnatt kompisar.

Gillar

Kommentarer