Söndag

En liten uppdatering från igår. Vi vaknade runt 7 tiden o då ville hon komma upp i sängen hos oss så det fick hon såklart göra. Vi gjorde iordning oss o sen gick vi till hotellet och åt frukost. Anita, Simons mormor bjöd oss. Så gott med hotellfrukost🙌🏻

Sen lekte vi lite i lekparken innan det var dags att packa ihop oss. Vera gillade åka kana men den var lite för brant för henne att åka i själv.

Sen gick vi till husbilen och packade, åkte till skälby 4H-gård som ligger precis bredvid bron på fastlandet. Vera klappade getter och kaniner och kallade alla djur för ”voff”, hur gullig?🙈

Tog så fina bilder på henne, smäller av.

Sen åkte vi till Ikea och köpte smått.
Somnade på vägen hem, så trött. När vi kom hem så fixade vi fondue till mat, så gott. Somnade sedan tidigt hela familjen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Promenad

Alltså veckan har bara sprungit förbi, har inte hunnit med. Har tänkt att jag ska blogga och så men har liksom inte hunnit. Vera är ju mer vaken om dagarna nu och jag vill såklart spendera all min tid med henne.

I helgen har vi haft gäster från Karlskrona. I går var gick vi ner till stan och tog ett glas vin och myste. Kom hem så himla sent, så vaknade inte förens klockan 12.

Har tagit det coollugnt idag då vädret tillåtit oss... ska försöka blogga mer nu. Vill ju verkligen.
Imorgon ska vi på sjön, Veras "första" båttur. (Egentligen har hon ju redan åkt freden, men första dagen på sjön - kanske man ska säga)
Måste bara få tag på en flytväst, annars tänker jag inte åka

Gillar

Kommentarer