Sjukhus

Det har hänt mycket sen jag skrev... har varit så mkt att jag inte orkat skriva o tänkt att gå över på att bara köra vsco. Men det är tråkigt. Vill ju skriva - dokumentera. Så nu gör vi ett nytt försök.

För ett par veckor sen vart jag väldigt dålig. Haft/ har så sjukligt ont i hela bröstkorgen. Har ju vanligtvis alltid ont på vänster men plötsligt fick jag ont över höger revben också. Vart inlagd och fick ta massa olika prover/ ultraljud mm. Visade en aning leverpåverkan och grus i gallgångarna. De sa att jag hade fått njurstensanfall. Fick åka hem ett par dagar tills det vart dags att åka tillbaka igen.... trodde jag då fått en allergisk reaktion av medicinerna men det visade sig sedan vara gallsyra som gått ut i blodet så nu står jag på ännu fler mediciner & en klåda från helvetet! De har sagt att jag måste åka in så fort (om) jag känner en förändring till det värre. Både med klådan eller minskade fosterrörelser. Eftersom att jag äter så mycket medicin nu & hepatosen kan påverka bebisen och även mig om den blir värre.
Ska tillbaka på kontroll nu på tisdag så får vi se vad provsvaren säger, så trött på sjukhusvistelser nu.

Lillebror är också 17% förliten så nu kommer det bli täta kontroller och vi håller tummarna att han kommer ifatt med tillväxten. Annars kommer de få ta ut honom tidigare. Nu är det visserligen inte så långt kvar men jag hoppas han vill stanna kvar så att han klarar sig bra själv på egen hand där inne.

Nu lovar jag att skärpa mig med uppdateringen! 🤘🏻 kramisar

Gillar

Kommentarer