Peeling

Innehåller affiliate-länkar

Jag har testat DENNA nu varje dag sen jag köpte den.

Alltså.... jag har inte hunnit testa den så länge kanske så jag kan göra en fullkomlig redovisning på produkten. MEN jag kan ändå dra mitt första intryck. Som är.....

WOW, WOW och återigen WOW!

Min hy har aldrig varit så len i hela mitt liv. Jag är helt chockad att det kan gå så fort att få en helt annan känsla på hyn. HELT CHOCKAD!


Men vad är det för något då? Jo det är en daglig skrubb skulle man ju kunna säga. Jag använder den kvällstid när jag tar bort mitt smink. Fösta använder jag en make up remover, sen en cleanser och efter det så kommer denna! Såhär ser den ut:

Det är alltså ett pulver som man tar litegrann av i handen, (alldeles för mkt på bilden, men ville att ni skulle se hur den såg ut) sen blandar du pulvret med lite vatten och skrubbar försiktigt ansiktet i 1 minut. Sen sköljer du av det. Jag tycker man känner skillnad typ direkt alltså. Huden blir så otroligt len. Som en liten bebis.

Jag köpte min på spat i stan men om ni klickar HÄR så hittade jag den för 20% billigare. Så bra!

Ett litet tisdagstips till er!

Nu ska jag sluta spamma, hoppa i ett bad och bara softa. För jag känner för det. Simon har tagit barnen. Vera har varit åskmoln hela dagen så skönt att typ bara gå ifrån en stund då.. även om jag hör henne skrika som en galning där nere om allt och ingenting. Stackars Simon.

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Nu MÅSTE jag ju köpa den!!!😍
nouw.com/thelisalarsson
annaaldens
annaaldens,
Jaaaa, FAKTISKT! 🤪😍
nouw.com/annaaldens