Öroninflammation

Dessa två bilder får representera vår sista dag på zakynthos.

Jag vaknade på morgonen med samma känsla i örat, något ondare gjorde det men skulle få träffa doktorn kl 11-12 så jag kunde få njuta resten av dagen.

Först o främst var hon sen o kom inte förens typ halv 12, o när hon väl kom dit så sa hon att vi var tvungen att vänta på hennes sekriterare som skulle komma med sprutor. (Man bah o du är doktorn är du för fin för att ta med de själv eller??) halva dagen hade ju nästan gått.
Fick gå till mitt rum o vänta på henne och sen kom hon nångång efter 13. Hon började spola öronen men kom inte ut någonting. Visade sig att det inte var någon vaxpropp utan en kraftig öroninflammation och att trumhinnan helt svullnat igen. Hörde inte något bättre efter spolningen.

Fick återigen vänta medans hon ringde och beställde medicin. Sen fick jag gå tillbaka till rummet o vänta på att de skulle ringa när medicinen kom. Kunde inte göra något då heller... så jävla tråkigt. Simon hängde ute i vattenparken med Vera o jag fick ligga på rummet o vara ledsen o känna att jag förstört hela redan. För så kände jag verkligen.

Fick sen medicinen och det fanns ingen engelsk manual så fick sitta o googla på de innan jag stoppade de i mig. De ena var antibiotika, den andra penicillin och de tredje de vet i sjutton. Sen fick jag ett nässpray också för att lätta på trycket typ.

När allt var klart så hoppade jag i poolen och försökte njuta av sista dagen, det var svårt men försökte verkligen.

Vi var i stort sätt i tills den stängde. Sen gick i o åt på hotellet faktiskt, hade först bestämt att vi skulle ut o äta sista kvällen men hade bestämd tid med doktorn mellan 20-21 så var tvungen o vara på rummet då ifall de skulle ringa.

De såg ut som innan så hon men hon okejade att jag skulle få flyga hem. Fick instruktioner om hur jag skulle ta mig åt för att försöka undvika att trumhinnan sprack under flygningen. Så efter jag träffat henne gick vi o köpte klubbor, tuggummi och sen raggade vi värktabletter.

Vi gick o strosade lite på gatorna en sista gång, kändes lite ledsamt tyckte jag som missat så mkt av semestern. Men det är ju inget att göra något åt. Huvudsaken är att man blir bra.

Gillar

Kommentarer