Onsdag

Tiden springer förbi när jag inte ser. Vet inte vart dagarna tar vägen.

Idag har gått i ett. Klockan stod på 7 imorse och vid 8 var jag hos logopeden. Hon sa att hon i stort sätt är helt säker på att jag har dyslexi. Är inte förvånad någonstans. Men sista utredningen som jag pratat om tidigare är i Stockholm. Hoppas det går fort tills man får komma dit. Hon pratade om bra hjälpmedel som fanns vid bland annat läsning. Hade varit till stor hjälp känner jag.
Ska dessutom utreda om jag har ADD som hon misstänkte 😂 jag har trott i hela mitt liv att jag ha adhd, det har Simon också trott hahaah! Men detta skulle förklara så mycket saker, min impulsivitet, koncentrationssvårigheter, hyperaktivitet i hjärnan, sömnsvårigheter osv.. men jaja. Nu är det i rullning i alla fall så får vi se vad slutresultatet blir. Jag tar inte ut något i förväg även om det känns som att pusselbitarna äntligen börjar falla på plats, varför jag har haft det svårt med såna här saker hela mitt liv. Hon misstänker att min eventuella ADD har kompenserat upp för min eventuella dyslexi och att jag hela tiden går på högvarv. Inte konstigt att jag är konstant trött som hon sa när hjärnan hela tiden är på högsta växel för att klara sig. Om det är som hon misstänker.
Men heja mig ändå att jag tog tag i det.. vi får de helt enkelt.

Kvällen spenderade vi på sjön och avslutade med middag i soffan, grekisk pyttipanna.

Imorgon har jag föreläsningar sen ska jag få med barnen ut för att fota lite bilder till ett samarbete, sista minuten nu.. ajdå.

Hoppas ni haft en fin dag ❣️

Gillar

Kommentarer