Onsdag

Idag var det workshop och grupparbete på campus. Stannade och åt lunch och sen åkte jag hem och pluggade lite. Läste och kollade föreläsningar.

Åkte hem och hämtade ut ramen till mitt samarbete med mapiful. Kika på min instagram om ni är intresserade, den ligger länkad i sidomenyn! Älskar den, tycken den sitter kanonfint i hallen.

Jag fick så fruktansvärt ont i huvudet så tog en powernap innan vi åkte och köpte lite saker till badrummet så Simon kunde fixa handfatet och bänken ikväll. Lovade att han skulle få göra det även att jag var så seg. Blev hämtat faktiskt för ingen orkade laga något. Jag köpte i thaibussen vid jannebanan så jag har en matlåda till imorrn också.

Färgade utväxten igår. De verkar ha slutat med den sorten jag alltid har på Willys så tog en annan i samma färg, svart/brun fast från ett annat märke. Måste nog säga att den är mer svart än brun, men det gör inget. Tyckte faktiskt att det nästan blev finare.

Vi myste i bilen medans pappa var inne och köpte saker till toan <3 så söt! (Ja jag vet att Vera har napp, har blivit ett litet bakslag… hon var väl inte redo helt enkelt. Vi får kanske lämna dom till tomten eller nått sånt lite längre fram och mjuka upp henne på tanken att vara utan. Det är så svårt det där!!)

Avslutade kvällen med rädda Willy i soffan. Är helt slut ikväll så nu ska jag sova så att jag orkar gå upp imorrn till skolan igen, fan är inte van vid detta tempo.

Godnatt

Gillar

Kommentarer