Onsdag

Nej men oj vad jag hamnade efter med uppdateringen... blir så ibland när livet kommer emellan. Vi har gjort så mycket saker så har inte riktigt haft tid🙈... men tänkte att jag först börjar med lite bilder från i onsdags när jag och barnen åkte till mamma.

Vi började dagen med att äta lunch, hamburgare och pommes. När Ted sov middag så fikade vi i en koja under bordet. Det var lite lägre ”till tak” än vad det såg ut som så mamma och jag fick typ ligga ner och fika 😂 men mysigt var det allt ändå.

Vädret var lite halv tråkigt så vi var mest inne hela dagen. Men vi var ute en stund på altanen där Vera fick jordens sticka och var typ arg och ledsen hela dagen pga det... jobbigt. Fick bara ut halva dessutom. Men nu är hela borta...🙏🏻

Sen plockade vi lite blåbär i skogen vid huset. Mysigt värre, Ted är en riktig blåbärsätare😍 Vera blir dock uttråkad rätt fort så hon gav upp efter några minuter men gick runt lite och busade med allt möjligt.

Vi åt middag när Thomas kom hem och sen började vi röra oss hemåt efter ett tag. Vart en mysig dag med mycket skrik och trots.. men så är det ibland 😂

Gillar

Kommentarer