Onsdag

Dagen har inte gått i så många knop. Ibland känner jag att jag inte tar vara på tiden som mammaledig utan att jag bara låter dagarna gå... men vissa dagar orkar man inte heller så mycket. Vera har varit så gnällig och bara skrikit åt allt och ingenting idag, åt precis allt allt allt. Precis som igår.

Vi har alltså bara tagit det väldigt lugnt! Vi tog mysmorgon i sängen, kollade på slime och drog oss enda fram till klockan 10 innan vi ens funderade på att gå upp. Sen gick vi ner, lekte lite i rummet (som är helt upp och ner vänt... orkade inte ta tag i de) kollade på film och gick en sväng till Willys. Åt våfflor till lunch och sen sov vi middag. Alltså jag passar alltid på att sova med barnen för jag är så trött jämt så det är skönt med en liten pause mitt på dagen faktiskt..

När Simon kom hem så gick vi o handlade allt möjligt bra att ha och till maten. Blev kyckling som vi slängde på grillen, hemmagjord café the Paris sås (FÖRBANNAT GOD!!!!) och potatisgratäng.
Avslutade kvällen med 2 maskiner tvätt och ett städrace nere (förutom lekrummet 🤪) önskar typ jag hade en dörr där så jag kunde stänga... samtidigt som jag inte gör det för vill ju ha koll när barnen leker liksom.

Gillar

Kommentarer