Onsdag

Det har varit en jobbig dag. Dagen började hos läkaren, jag hade hoppats på att de lyssnade på mig och satte ett tidigare datum... men icke. Inte om inte gallsyrorna och leverproverna försämrats, så imorgon ska jag ta nya tester. Måste fasta inatt, så jobbigt när man inte ens får dricka, dricker som en häst på natten. Jaja.

Gick hem efter läkarbesöket och bakade scones till frukost. Så gott. Åt i sängen och sen somnade jag till ett avsnitt av Grey’s Anatomy, är helt besatt. De är så bra 🤗 fattar inte varför jag inte sett de innan?

Sov stora delar av dagen då de var så utmattande att gå till läkaren o hem. När Simon slutade hämtade han o Vera upp mig så åkte vi till bilprovningen och besiktade bilen. Den gick igenom utan anmärkning, första gången de någonsin hänt🎉 wihooo!!

Vi körde en biltvätt och sen åkte vi o kollade på ”bäbä” för Vera tjatade så mycket!🐏 stannade även vid några kossor, hon älskar verkligen djur. Älskar att se henne så glad, finns inget finare än att se sitt barn så glad❤️

Stannade till på corner på vägen hem och åt mat. Vera åt jättebra😁👍🏻 sen åkte vi hem o jag nattade Vera. Simon åkte till jaktmarken och flyttade jaktkojan så har varit ensam hela kvällen. Nu ska jag sova, imorgon är det tidigt upp igen för att ta nya prover. Ska vara på labb kl 7, fyfan!! Som tur är så kan jag åka med Simon när han kör Vera, så jag slipper gå. Skönt det i alla fall.

Gillar

Kommentarer