Onsdag

Ta mig sjutton vilken godbit!

Igår jade vi världens mysmorgon. Jag vaknade upp i Veras rum, i hennes säng med henne sovandes bredvid. Hon är så mysig. Hon skrek efter mig på natten så in smög jag o la mig inne hos henne. Hon hade svårt att somna om men hon gjorde det tillslut🥰

Vi gick upp o åt frukost o han satt på bänken i vanlig ordning när jag fixade frukosten ”Vera sitte hä” säger hon o då vill hon upp o sitta. Så söt.

Lelle fick också en haklapp, det var tydligen viktigt.

Sen klädde vi på oss o traskade mot dagis och jobb. Älskar morgonstunden med henne, när det liksom bara är hon och jag❤️ det är så mysigt!

Dagen på jobbet gick ganska snabbt. Jobbar med webben och packar upp varor hela dagarna.

Efter jobbet gick jag hem och började med maten som jag tyckte blev alldeles för stark... kanske hade lite för mkt sambal oelek i... inte gott.

Simon började i lekrummet med garderobsdörrarna och målade springorna i taket en sista gång. Nu börjar det hända saker😃

Denna tapet har vi satt på garderobsdörrarna. Bredvid tror jag att vi ska ha en griffelvägg... men är osäker. Kan inte bestämma mig. Känns liksom dumt o uppmuntra henne o måla på väggen😂 vet inte om hon fattar att hon bara får måla där...

Jag jobbade med hemsidan och kollade the vampire diaries men somnade ganska tidigt.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Men hur härliga bilder! Så otroligt söt 😍😍nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

SEMESTER

En skål för det är SEMESTER!!!!!!🎉🍷 whooopwoop✌🏻 nu jävlar är jag taggad på allt skoj vi kommer hitta på under semestern!
Det är bra några dagar kvar till Grekland nu, asså flygnerverna börjar komma lite. Jösses. (Nu var det ju inte de inlägget skulle hända om Anna...)

Jag fick sluta lite tidigare idag, runt 12 tiden hämtade Simon mig. Vi åkte hem och åt lunch och sen packade väskorna till mamma.

Vi bestämde oss sent igårkväll att vi skulle åka till mamma idag efter jobbet så skulle jag o Vera sova här, medan Simon åkte hem o jagade.

Jag övningskörde halva vägen, gick kanoners✌🏻💪🏻 känner mig kung!


Framme hos mamma myste vi inne, kollade fotbollen och när vädret sprack upp så gick vi ut. Vera var nyfiken (men nästan rädd) för fyrhjulingen. Sötan asså

Mamma hade fixat kul mat, som man fick plocka ihop själv i en liten låda som man sedan ställde på grillen. Alltså så sjukt gott var det 🤤 kommer vi nog göra hemma framöver skulle jag tippa på!

Så trevlig idé!

Vi stannade på vägen hot för att fota min outfit men när jag hade fört över bilderna till mobilen tog jag av nån anledning bort dom igen innan jag hann spara dom och nu är batteriet i kameran dött. Lyckat.. får väl lägga in de i datorn imorgon istället. Måste ändå tömma minneskortet innan Grekland, såklart! ✌🏻 nu måste jag sova, Vera snarkar som en stock bredvid mig.
Imorgon blir det släktkalas och tvätta, yeahy!

Gillar

Kommentarer

Bönan

Gillar

Kommentarer