oliver 30 år

Oj så fort veckan har gått... skulle uppdaterat varje kväll egentligen men det har gått i ett även hela kvällarna.


I torsdags så fyllde Oliver 30 år. Elena hade planerat tillsammans med olivers föräldrar ett firande av honom i smyg. Han hade ingen aning att vi skulle fira honom så han vart nog glatt överraskad.

Simon tog halvdag från jobbet, vilket var härligt. Kändes nästan lite som semester. Vi möttes utanför slottsholmen på bryggan för att åka till skansholmen med båt. Där vi skulle överraska oliver som kom på vattenskoter. Vera var helt hysterisk innan, hon grät i 2 timmar för hon trodde det var otäckt att åka båt. Men det gick över när hon kom i båten.

Var helt galet bra väder hela dagen, man trodde nästan man skulle smälta bort. Helen hade med sig fika så vi fikade uppe på terassen till huset. Så mysigt. Tog massa söta bilder på barnen!

Lilly är ju jordens sockertopp!

Sen badade vi lite och åkte senare igen in mot stan. Vi mellanlandade hemma hos dexter en stund innan vi åkte till Helen och lasse där det bjöds på middag och livemusik. Hur mysig kväll som helst. Hoppas Oliver vart nöjd med dagen. Men kändes som att det blev riktigt lyckat!

Gillar

Kommentarer