Nyår

Vi skulle firat nyår med våra vänner, det har blivit en lite tradition. Men tyvärr var de sjuka så vi sa att vi firar hemma i år bara familjen eftersom att vi ska åka till växjö i veckan ville vi inte bli smittade. Det vart mysigt ändå och vi gjorde lite god mat, spelade spel och körde bingolotto. Nitlotter såklart.


Till förrätt blev det hummer, jag tror faktiskt att det var första gången jag åt det i hela mitt liv. Vilken hit. Så smarrigt! Vi gjorde nått örsmör som vi hade på och sen in i ugnen en snabbis, till det gjorde vi vitlöksbröd.

Till middag körde vi fondue. Smidigit och riktigt gottigt! Vi körde med samma grejer vi brukar, kött, räkor, ost och lök. Man kan ju ta egentligen vad som helst. Slängde in lite pommes i ugnen och hade vitlöksbröd och bea till. Såå rackarns gott att vi inte ens orkade med att tänka på efterrätten som fick ligga kvar i frysen hela kvällen, HAHA!

Vi spelade lite tjuv och polis och myste i pyjamas hela kvällen. Vid 12 slaget var vera och simon ute och tittade på raketerna medan jag satt inne med jordens nerpressade hund och ted som låg uppe och sov.


Så det var väl en liten uppdatering om sista kvällen 2019. Bring it on 2020.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Gud vad mysigt ni hade tillsammans! 🥰
nouw.com/beattriicee
annaaldens
annaaldens,
ja det hade vi verkligen <3 :*
nouw.com/annaaldens