NU SKIN - INSTA GLOW // Vad tycker jag om den?

Nej men nu när jag har testat NU SKINS insta glow, brun utan sol gel ett tag och jag vet inte om ni såg mitt första intryck om den på instagram ? i Story? För er som undrar säljer jag INTE nu skin & jag tror faktiskt att de flesta recensionerna man ser om denna produkt kommer från säljarna själva? Tycker att måna recensioner är lite kryptiska och ser ut som om man själv skrivit dom, HAHA!

Såhär ser produkten ut, snygg förpackning men väldigt lite produkt om man jämför med en vanlig brun utan sol. Dessutom är den faktiskt väldigt dyr.

Men vad tycker jag om produkten?

Jag tycker INTE om den alls. Alltså man blir såååååå fläckig av den och det är inte så att jag är kladdig och "messy" när jag applicerar den utan den lägger sig inte snyggt alls. De säger ju att man ska applicera med händerna och sen tvätta av sig så att man inte får orangea handflator... men alltså då tvättar man ju bort produkten och det blir alldeles konstigt på händerna.

Ser ni hur fläckigt det är? SÅ FULT!

Till och med benen är fläckiga som ALDRIG blir fläckliga annars med något annat.

Så då kommer vi till produktens andra egenskaper...

Den har absolut fin färg, det säger jag inte. MEN den är alldeles för ljus, ser knappt ut som jag har någon brun utan sol på mig alls & DEN TAR HUNDRA ÅR INNAN DEN SJUNKER IN! Alltså man är kladdig såååååå LÄNGE.

Så rekommenderar jag denna produkt?

Nej inte alls, men det kanske ni förstår om ni läser texten! Jag hade önskat att jag läst en sånär recension innan jag köpte den, då hade jag nog tänkt en extra gång!

Gillar

Kommentarer