Nu har jag packat BB-väskan

Nu kan jag äntligen säga att jag packat BB-väskan. Hur skönt?
Jag packade i lillemors skötväska, den är rymlig och bra tycker jag. Sist hade vi en väska var - en till mig, en till Vera och en till Simon. Plus att vi hade med babynest och amningskudde. Såg ut som vi skulle flytta in. Nu försöker vi hålla oss till denna vecka och kanske en gottispåse🙈 vi kommer ha med babynestet också men tror amningskudden får stanna hemma denhär gången fick inte så mkt användning av den sist.

Här kommer lite vad jag har packat:

Hygienartiklar så som: bindor, amningskupor, deo, ansiktskräm och ansiktsrengöringsspray som kan vara lite uppfräschade. Ska köp ett nytt nässpray och lägga ner också så att jag under inga förhållanden råka komma dit utan🙄 hade varit katastrof! Handkräm är också viktigt!
Blöjor har vi med oss en förpackning också kommer ihåg att de vi fick där sist inte räckte till.

Till lillebror har jag packat ner 2st pyjamaser i stl 44. Vi vet ju att han kommer vara förmodligen mindre än Vera och hon drunknade i stl 50 så vi hoppar över att ta med de i pyjamas i alla fall. En snutte/napphållare åker också med.

2 set med kläder stl 44 samt 2 set i stl 50, bara för att jag vill vara beredd ifall🙈 en filt, en snutte och kotten. Självklart en napp också. Det finns delade meningar om att ge napp på BB o så men jag tycker det är bra att introducera direkt om man vill att barnet ska ha napp. För Vera ha nappen varit en stor tröst och bra i många lägen så hoppas att det kommer funka bra för lillebror också.

I klädväg för mig så har jag med mig:
3 par trosor
2 amningsbhar (mjuka)
Mjukisbyxor
Amningslinne
Kofta
Strumpor
Tofflor säger dom ju att man ska ha med också men de använde vi inte sist, men får väl slänga ner ett par ifall att. Mina glittriga Steve Madden blir bra.

Ska köp en gottispåse också som man kan smaska på efter förlossningen, innan ska jag ju vara fastande men kan tänka mig att jag kommer vara sugen på de ena o andra efteråt 🙈😍

Gillar

Kommentarer