Myshelg

Ibland försvinner jag lite, jag vet.

Jag är inte bra på att följa en rutin. Det har alltid varit svårt o komma ihåg saker för mig om de är nått jag gör varjedag så försvinner det liksom ibland. Det bara är så. Jag skyller på den konstiga psykologen jag träffade en gång som sa att jag hade MCI... vi kan låtsas som att jag har det så har jag ju i alla fall en ursäkt till att jag inte kommer ihåg att blogga.... nej men skämt o sido.

Nu kör vi lite uppdatering...

Det blev inget kräftfiske

Inte för mig och Vera åtminstone. Alltså jag kände att det blåste för mycket och var för kallt för att ta med Vera ut i skogen, på en sjö och sova i en stuga utan el. Istället har vi varit hemma och haft mamma/dotter mys. Alltså har verkligen varit en reload helg för oss.

Igår, söndag...

Vi myste i sängen en bra stund på morgonen jag och Vera. Nästan så att vi vart så pass trötta att det var dags att sova middag. Gick upp och tog en dusch tillsammans och sen gick vi ner och åt lite. Busade lite i trädgården och sen var det faktiskt dags att sova middag. Jag somnade med henne. Det gör jag alltid...

Vaknade av att Simon och Jesper kom hem med massar kräftor! Wihoooo så nu blir det kräftkalas framöver. Jag gick ner och spanade in de medans Vera sov vidare men inte allt för länge..

Min duktiga tjej vågade till o med att klappa kräftan (en död) haha annars hade hon nog skrikit.. men det visste ju inte hon att den var så hon var ganska mallig.

Sen åkte vi till Simons mamma och åt kycklingtacos och hängde en stund. Mysigt värre.

Hon blir lurad varje gång... haha!

Ja det var väl helgen i det stora hela. Jag ska börja uppföra mig och sätta larm på att blogga eller nått... HAHA! GUD

Gillar

Kommentarer