Mormor

Igår morse så vaknade vi upp ensamma i huset, jag och barnen. Simon hade redan åkt, märkte inte ens när han gick upp... så trötta. Vi skulle åka till mormor när vi vaknat... fattar ni att vi inte ens vaknade förens 10:20 alla tre.... hur sjukt är inte det?

Vi slängde i oss varsin smörgås, packade in oss i bilen och åkte till mamma. Hon stod redo med lunch för vi kom dit. Typ godaste potatisen jag ätit, HAHA! Allt var gott visserligen, men var nått extra med potatisen tyckte jag.

Vädret visade sig bli rätt så fint så vi var ute nästan hela dagen. Jag frös lite till och från så varvade med min kofta precis hela tiden... men barnen verkade inte tycka det.

Bara hos mormor man sover såhär, SÖTIS!

Så försökte vi få ted på bild när han gick, men det gick inte så bra HAHA! Vera var väldigt hjälpsam i alla fall och försökte få upp ted... KOLLA...

Stabila klubben!

Till mildag blev det tacos ute på altanen när thomas kom hem, mysigt värre. Sen gick vi in och fikade lite och så småningom så nattade jag ted, vilket tog tid. Tror han är lite orolig i sömnen när vi är borta. Blir annat än hans vanliga rutin..

Vi satt nere en stund jag, mamma och Vera. Sen gick vi också upp och sov, vera somnade direkt.

Båda barnen sov hela natten.

Vi åkte hem hit igen efter frukosten och mamma följde med. Vi gjorde lite våffellunch och handlade lite fick jag hjälp med så jag slapp gå in själv med båda barnen och min onda fot. Ikväll gör det rätt ont. Det känns att jag har gått på den för mycket även om mamma varit en klippa och sprungit som en galning efter barnen. När simon kommer hem ska jag vila upp mig lite, tror det blir bättre då!

Hoppas ni haft en bra start på helgen, vi har haft myskväll jag och barnen. Inte helt fel det heller.

GODNATT

Gillar

Kommentarer