Mina älsklingar

Idag har vi haft en mysdag hemma. Vera har varit tjurskalle😅 typ hela dagen. Vissa dagar är bara jobbigare än andra, så är det för oss alla.

Vi hade en lugn morgon i soffan med smörgås. Sen kom mamma hit och vi myste lite innan vi gick till corner och åt lunch. Vi gick förbi second handen borta vid oss också, var så tråkiga grejer denna gång. Men fyndade en kosta Boda snöboll för 30kr, det var inte dåligt tyckte jag🙈 samlar ju på dom!

Är lite sugen på secondhand runda alltså, ska fråga farmor o farfar om vi ska göra de nån dag kanske 😂 som vi gjorde när jag var liten!

Mina bästisar🖤

Vi hade tänkt att gå ner på halloweenpraden som jag skrev igår men kändes inte aktuellt med Vera när hon varit så sur hela dagen. Så vi stannade hemma och hade de mys istället. Grillade ryggbiff från kronhjorten vi köpte, så sjukt gott. Kollade idol och nu ligger hela familjen klubbade i sängen, som vanligt är jag ensam vaken 😅 ska kolla vem som åker ut nu och sen blir det nog att knoppa för mig också. Vi har inte sovit middag idag så är lite trött jag också, brukar alltid passa på o sova med barnen🙈

Så godnatt kompisar
Ses imorrn.

Gillar

Kommentarer