Min hudvårdsrutin

Jag får endel frågor om min hy, vad jag gör för att behålla lyster osv. Alltså jag ska vara ärlig. Jag har inte alltid varit så noga, jag är dålig på rutiner. Men på senare tid har jag tyckt att det är mer o mer viktigt.

Har du en bra grund så blir ju även sminket finare 🤗

Jag har testat mycket, (testar mycket) till o från. Allt från Clinique till nivea. Just nu kör jag en blandning av allt möjligt. Bra produkter med överkomliga priser.

Detta använder jag just nu:

Först tar jag bort det värsta av sminket med mitt micellar cleansing water, som jag häller på en bomullspad och rengör ansiktet med.

Sen tvålar jag hela ansiktet och bröstet med denna tvål från garnier. Alltså den luktar helt magiskt! Green Tea tycker jag är så fräsch doft på hudvårdsprodukter (har kroppsvård från Elizabeth Arden också i green tea)!

Detta är ett nytt tillskott till min dagliga rutin. En skrubb som jag använder efter att jag tvålat hela ansiktet, den exfolierar och rengör på djupet. Huden känns 100ggr fräschare när jag använder denna. (Obs! Använder den endast på kvällen när jag tar bort mitt smink)

Denhär har jag använt sen i januari, ger huden jordens lyster. Den är väl de dyraste av alla produkterna men den är värd det alla gånger om. Fattar typ inte vad jag gjorde innan denna. Häller på en pad och sveper över ansiktet.

Detta gör jag alltid innan jag borstar tänderna och låter det sjunka in i huden medans jag borstar tänderna så jag är redo för nästa steg.

Dags för ”over night” serum från pixi, också lite av den dyrare varianten. Detta använder jag bara på kvällen, heter ju over night😉 detta är också i från deras glowserie som ska tillföra mer lyster och glow till ansiktet. Tar några droppar med pipetten och smörjer ut i hela ansiktet.

Avslutar med denna hudkräm från Garnier. Tycker den mjukgör alldeles lagom och lämnar inte huden kladdig o fet när man ska lägga sig på kudden för natten. Det är typ den allra värsta känslan jag vet nämligen, när en produkt inte går in i huden 🤓

Här har vi mig, bare face😅 jag har fått väldigt mycket fräknar nu på sistone vilket jag inte är helt emot. Huden känns friskare och fräschare än någonsin, dessa produkter har blivit en bra kombo för mig så de kommer jag nog fortsätta använda ett tag framöver.

Hoppas att ni fick lite inspiration i alla fall 🥰

Gillar

Kommentarer