MIN HUDVÅRDSRUTIN - KVÄLL

Innehåller affiliate-länkar

Nu var det dags att uppdatera om min nuvarande hudvårdsrutin på kvällarna. Min morgonrutin hittar ni HÄR . Jag gör lite annorlunda på kvällen då jag önskar med återfuktning bland annat så därför kör vi helt enkelt två inlägg.

Först tvättar jag ansiktet med denna från Neutrogena, visibily clear blackhead eliminating daily scrub. Den har små skrubbkulor i sig, som gör att huden exfolieras lite samtidigt. Den rengör på djupet och ansiktet känns fräscht efter tvätt.

På morgonen använder jag tonern i samma serie men tycker att den torkar ur ganska mycket så använder inte den på både morgon och kväll för då skulle min hud vara jätte torr. Istället använder jag denna Glow Tonic från Pixi som jag älskar. Den har en anti-inflammatorisk och pejlande effekt som tar bort döda hudceller samt återfuktar huden för att framhäva ett fantastiskt glow.

Dags för ögonfransserum. Just nu använder jag detta från Depend. Tycker absolut att att det har gett effekt. Har varit lite slarvig men om jag följer det som man ska varje dag är jag övertygad om att jag skulle få ett fantastiskt resultat. Så skärpning på torpet Anna. Märker ju redan att mina fransar är fylligare än innan.

Efter det lägger på detta serum i hela ansiktet från Pixi. De kommer från samma serie som Glow Tonicen. Ett "overnight" serum som jobbar när du sover. Det hjälper till att reducera fina linjer och pigmentförändringar. Den är berikad med gurka och alen vera som båda har en lugnande, svalkande effekt.

Dags för hudkräm. Jag älskar, älskar, älskar denna från Clinique . Denna är känd för att ge ordentlig fuktboost och omedelbar lysterfull och spänstig hud. Man känner sig så fräsch efter applicering.

Avlutar med dessa godingar som varit med i min hudrutin de senaste 6 åren. Min favorit ögonkräm från La:bruket. Den återfuktar ordentligt samtidigt som den inte känns för tung på huden.

Sista steget i min rutin är oljan . Mitt favorit steg i hela rutinen. Den liksom gör den sista finishen i rutinen. Jag tycker att den återfuktar precis lagom och gör att huden inte lämnas flagnig eller torr till dagen där på.

& där har vi det. Min kvällsrutin. Jag känner mig väldigt nöjd med min nuvarande rutin. Den är fylld med återfurktande och peelande produkter vilket min hud verkligen behöver.

Är ni intresserade av produkterna så klicka gärna på länkarna. Jag har googlat fram de ställena som säljer de som biliigast.

Byebye, äppelpaj. Som Vera brukar säga.

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Jag använder också produkter från Visible Clear men i övrigt är jag sämst på det här med hudvård. Tycker dock att det är kul och lärorikt att läsa sådana här inlägg där man får lära sig lite mer 😃
nouw.com/linneaengelman
annaaldens
annaaldens,
jag tycker om den serien 😊
vad roligt att du tycker det. Tycker också om att läsa om hudvård hehe
nouw.com/annaaldens