Måndag

Ted har fattat grejen.. bara att boken är upp och ner 😂

Idag har varit en rätt seg dag. Jag har känt mig trött och hängig. Liksom lite seg i kroppen... hade körlektion imorse vilket jag vart irriterad över att det inte gick som jag ville.... men jaja.

När jag kom hem hade mamma lagat lunch. Laxsallad med potatis, grönsaker och pesto. Dra mig baklänges, så gott!

Mamma gick hem efter en stund och då gick jag o Vera o la oss med Ted ett tag. Hon kändes lite gnällig och varm, hon sov skitlänge. Tror hon behövde det❣️ hon känns fortfarande lite febrig men kanske bara är jag som inbillar mig, har inte tagit tempen. Ska göra det om en stund.

Hade myskväll med barnen eller framför allt med Vera. Ted somnade ganska tidigt idag 🥰 vi kollade rädda Willy och chipsade.

Jag har dessutom hunnit med att pyssla om en vas som jag tänkt gjort länge... har en så fin vas som haft en spricka i sig men har inte haft mage att kasta den för att jag tycker den är så fin och formen är så fin 😍 så nu har jag spacklat den... fullständiga resultatet får vi väl se hur det blir men har täckt hela med spackel. Kommer kanske inte kunna ha vatten i eftersom att den är sprucken och det lär ju inte spacklet hjälpa med men, jag tänker mig torkade blommor typ?👏🏻 kolla bara så cool den kommer bli!

Tänker att jag kanske ska måla den? Eller ska jag låta den va i spackelfärgen?🤔

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Gud vilka fina bilder du lägger upp! <3
nouw.com/moayrvelid