Måndag

Hallihallå, kolla jag minns att blogga... herregud nästan så vi borde sätta ett kors i taket.

Det har varit en jobbig natt, det har värkt överallt. I ryggen och i magen. Jag har varit kissnödig om vart annat och är så trött på att jag inte kan sova. Nån mer som känner att det blir nästan lite psykisk när man inte somnar, känns som att jag inte somnar för att hjärnan irriterar sig på att jag inte kan sova?! Hur störigt egentligen.

Vera vaknade rackarns tidigt idag, men hon var så glad över att få titta på Pippi Långstrump i vår säng så jag vilade vidare.

Vi gick ner runt 8:15 och då fick vers frukost som hon traskade runt o åt? Unge alltså. Men hur söt är hon inte som bara slickar smöret ? Haha!

Vi gjorde iordning oss och sen traskade iväg mot dagis. Idag var hon glad hela vägen. Till o med när vi gick in på gården men inte om jag släppte ner henne. Det vart såklart tjurig när jag lämnade över henne men fröknarna sa att det hade gått jättebra idag. Så stolt!! 🖤

Jag traskade bort till jobbet och jag måste vara ärlig o säga att det varit den längsta dagen någonsin. På grund av att jag haft såååå jävla ont i ryggen. Känt mig spyfärdig! Men jag tog mig igenom den, heja mig. Stolt som gick dit o gjorde mitt bästa.

Simon fick hämta mig för jag orkade inte gå hem men det är ju en annan femma haha.

Vi busade runt lite i trädgården.
Sen gick jag in o lag mig o vilade på soffan med Vera hack i häl. Veras väggstickers hade kommit idag, ska visa upp de imorrn. Så söta.

Avslutar dagen med dessa bilder på han och jag. Fyfabin vad jag är lyckligt lottad!

Älskar min familj. Så innerligt mycket 🖤

Nu ska vi kolla broadchurch och knoppa i säng. Godnatt

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Vår tös älskar också smör
nouw.com/sweetwords
juliamalmgren
juliamalmgren,
Usch! Hoppas du fick en bättre Natt inatt och att ryggen är bättre idag! Ha en fin tisdag 🌸
nouw.com/juliamalmgren
Mormor
,
Hoppas du är bättre nu!
Så gulliga ni är alla! ❤️❤️
Lovisa
,
Fina ni är! Saknar er❤️❤️
annaaldens
annaaldens,
tack <3 saknar dig också
nouw.com/annaaldens