Lördag

Haft en mysdag med Ted idag. Simon kom hem lite senare på eftermiddagen och Vera också (hon har varit i Vimmerby med farmor).

Ted och jag tog långfrukost, lekte lite i lekrummet. Sovmiddag, badade och var och hämtade dexter hos mamma. När vi kom hem låg Simon och sov på altanen för han hade visst inte nycklarna med sig 😂 jag tvingade ut honom på en tur med kameran för att prova nya objektivet📷🙏🏻 alltså.... ÄLSKAR DET!

Kolla så fina vinklar det blir 😍

Ljusinsläppet är helt galet vackert också ❣️ med en bländare på 1.8 är jag inte förvånad över att jag skulle älska de haha!

Vi tog en sväng när vera kom hem också, hon var arg som en bålgeting... så vart några bilder bara för jag fick muta henne med att köpa lera 😂😂 jaja... bättre lycka nästa gång🙈

Mitt lilla gull❣️

Vi tog det lugnt hela kvällen, köpte färdig mat på maxi och bara softade. Hela familjen sover som vanligt och jag ligger o kollar youtube klipp hur man klipper gardinlugg 😂 för min börjar bli för låååång så den ser knäpp ut 😅 vet inte om jag vågar mig på det eller inte.. får klura lite på de.

GODNATT

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Wow så fina bilder!!
nouw.com/linnealarssonss