Lördag

I lördags vart det mysfrukost, såndär man får på BB ni vet. Vi fick lite feeling, precis som när Vera föddes🙈🙄😂❤️ alltså hur mys?

Simon och Vera åkte till maxi o handlade gottis, skinka, favoritosten, räksallad, persilja och grönsaker! Så gottigt🙏🏻

Vera var så glad över att äta tillsammans för första gången, hon ville ge lillebror ”gekås” också. Men han sov som en stock i vaggan.

Men alltså hur fina är inte mina skatter?💛

Efter frukosten tog jag min första dusch hemma, hur skönt? Alltså så skönt. Sen packade vi in oss i bilen o skulle åka o kolla på ”gisarna, kossarna och bäbä”, det betyder att åka o kolla på fåren på gränsö.

Simons jaktpolare bor precis bredvid hagen och de var ute när vi åkte förbi så vi vart inbjudna på fika. De hade en hundvalp på 9 veckor som Vera busade med massor, så härligt att se. Hon glömde helt och håller bort ”bäbä”.

Åkte hem och då kom Simons mamma och Pelle o hälsade på. Så mysigt. Det vart kramkalas med lillebror och Vera.

Så fint att ha så mycket fina människor omkring oss, blir alldeles varm i hjärtat❤️

Hann till och med en första sväng med vagnen, inte så långt men i alla fall. Vi gick till Willys o handlad till maten, vart grillat!🙏🏻🤤

Jesper kom förbi en stund också och gosade med lillebror lite.

Hoppas ni tycker det är kul med att läsa om dessa dagar även om de kommer lite senare... vill ju gärna ha de dokumenterat🤭🙄 men har varit mycket så inte känt för att blogga 😂

Gillar

Kommentarer