Lite resekrångel såklart

Vilken dag!
Wow, vi tog oss igenom den. Jag hade sådan ångest inatt att jag sov mindre än 1 timma innan det var dags att gå upp igen. Fick knappt luft, det var sådan panikkänsla på nått sätt, sån ångest.

Jag har verkligen förnekat för mig själv hur flygrädd jag är...

Menmen. Klockan ringde kl 2:30 jag gick upp o duschade för hade svettats så jävla mkt hela natten, haha ångest svett typ😅

Packade ihop oss och åkte till parkeringen/ transfern till Arlanda. Gick bra so far.

När vi kom till Arlanda fick vi leta som attan för att hitta ett jävla airshell som vi hade förhandsbokat men vi hittade tillslut... snacka om saknad av skyltar.

Vi checkade in och allt gick bra. I gaten ropar de ut att flyget är försenat, redan då var Vera övertrött... vi skulle få stiga på 05:30 men kom inte på förens 06:10. Sen fick vi sitta ytterligare 20 min på planet innan de ens startade motorn.


Tillslut fick hon ipaden och fick sitta och titta på Pippi. Gick ganska bra tills vi skulle vänta på att lyfta.. då fick vi inte ha den o det vart hysteriskt. Själva starten gick bra och Vera somnade snabbt efter start i mitt knä, sov ca 1 timma och sen var hon vaken resten. Rastlös men ändå duktig tycker jag ❤️ landningen var lite gnällig men det gick bra, hon fattade typ inte vad som hände.

Väl framme på zakynthos skulle vi såklart hämta våra väskor innan transferbussen... jag var redan stressad över att jag inte visste vart sjutton vi skulle när vi väl fått tag på väskorna men när vagnen aldrig dök upp höll jag på att gå under jorden. Vi fick vänta i över 1 timma och jag frågade personalen flera ggr (som inte fattade nånting) men tillslut hittade jag väskan på golvet, nån hade förmodligen tagit ner den men inte lagt tillbaka den på bandet... vår transferbuss hade gått och de fick ordna så vi fick åka med ett gäng från Oslo. Gick ju bra det med men kändes så retligt, ingen visste ens att vi inte åkt med 😂


Framme på hotellet vart vi välkomnade i lobbyn med varsin drink, hur gulligt? Alltså är helt såld på detta fantastiska hotell. Det är så vackert, servicen är fantastisk och rummen är gudomliga - för inte tala om att vi har en egen utgång till poolen som ligger typ 4 meter från rummet. Finns flera pooler på området och vi verkar bo där det är lite lugnare, så mys.

Vi hoppade i poolen direkt, jag packade upp väskorna och efter ett dopp i poolen vart det lunch. Så gott.

Vi tog sedan en promenad runt om hotellet för att reka lite. Hittade ett supermarket där vi köpte lite nödvändigheter och onödigheter 😉

Alltså spana in dessa...

De finns överallt här 😂 nån som kan berätta för mig varför de har snoppar på allt??

Lite dryckers pause, efter att ha shoppat badmadrasser.


Vi gick tillbaka till hotellet och badade i poolen, vi kände att det var vad vi mäktade med efter att ha gått upp 02:30... sen fixade vi oss lite och gick ner och åt. Alltså måste säga att buffén är verkligen bra 🙌🏻 tyckte Vera också!

Nu ska vi knoppa efter att ha tagit en kvällspromenad. I Sverige är kl bara 20:44 men alltså who cares🙊 vi är så himla trötta.

Vi ses imorgon kompisar 🖤

Gillar

Kommentarer