Life happens

Dagarna gå som vanligt... jösses. Har varit lite mycket nu. Vet inte varför jag tycker det egentligen men känner väl stress över dagis och inskolningen o att jag inte är med... ja ni vet.

Jag var ledig igår och vi var på jaktlagsfest med det nya jaktlaget Simon gått med i. Han har varit med som gäst hos dom i 6 år så nu var det väl på tiden att få gå med.. härligt för honom. Det vart inte så sent men Simon vart full som en kastrull, försökt hålla takt med gamlingarna är inte lätt 😉

Han fick sova i hallen på en madrass inatt så jag kunde ha koll på honom men slapp hans gnäll om att de snurrar var 2 sekund... o väsnas gjorde han också😂 herregud.
Men det var så jättetrevlig fest, ingen tvekan om den saken.

Idag har vi tagit det lugnt och chillat hemma, lekt lite och kollat på tvn.

Vi tog oss tillslut ut i regnet o tänkte plocka blåbär men några blåbär det hittade vi inte.. knäppte några bilder i alla fall när Vera sprang runt i skogen. Hur go?

Jag vet att det blivit mycket tråkiga mobil bilder på sista tiden, har liksom glömt bort kameran lite. Inte heller haft nån motivation att fota så mkt. Men det ska det bli ändring på. Nu ska jag rycka upp mig lite o tagga en ny vecka, imorrn är det dagis för Vera igen och hon ska äta där för fösta gången.

Hoppas ni mår bra 💛 o förlåt för dålig uppdatering.

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
mysigt med en promenad i regnet 😊
nouw.com/angelicacarlsson