lekland

Idag har vi varit på leklandet i Vimmerby. Kalles någonting. Vera sov hela vägen i bilen vilket var skönt. Det är jobbigt att åka bil med henne nu för tiden för hon ska bara kravla sig ur sitt bälte, hela tiden😲 verkligen så jobbig. Man får typ stanna hela tiden.

Vi började i lekahörnan för de mindre barnen. Där fanns det bollhav och små rutschkanor, det var spännande tyckte Vera.

Sen åkte vi ringar och rutschkana för de större barnen, det tycke vera var jätteskojjigt😁 rackarns unge tror att hon är äldre än hon är haha!

Kolla på henne, stora tjejen alltså. När blev du så stor egentligen? 🙈 Det har gått så fort, får nästan lite ångest av tanken på hur fort allt går. På tisdag börjar du liksom förskolan... Asså va?

Vi köpte hamburgare till lunch och sen lekte vi lite till. Vi märkte att vera började bli hängig så vi åkte hem runt kl 16:30. Hon hade absolut feber och man märkte på henne att hon inte mådde bra. Hon somnade direkt i bilen, tröttfisan.

Vi åkte förbi pappa en sväng påvägen hem o sa hej, han kom hem från Thailand idag❤️ vera fick lite fina kläder o skor som de hade köpt till henne. Spana in dessa👇🏻

Hur söt? 🙈

När vi kom hem nattade vi vera direkt och hon hade över 39 i feber. Nu ligger hon o sover, hoppas det är bättre imorgon. Simon o jag kollar maze runner death cure, sista filmen. Dör så spännande.

Hoppas ni haft en bra dag❤️

Gillar

Kommentarer