Lager157 & Hybbel

Men FÖRLÅT för att jag har spammat er de senaste dagarna! Är så less på bloggstrul alltså😒
Men nu är vi back on track så att säga! Har fått manuellt sitta och flytta över mina blogginlägg hit, så har fått kopiera texter och importera bilder på nytt... vilket jävla jobb. Men nu så!

Jag kommer uppdatera nu för de dagar jag missat, så två dagar sen ska jag skärpa mig 😃 LOVAR!

Vera skulle bestämt cykla till dagis idag🙈🙊 tog inte så lång tid som jag trodde så vi var där innan 9 till och med. Första dagen vi är i tid tror jag hahah!

Sååå igår... tyckte Claudia att vi skulle gå till och från lager157, typ årets varmaste dag😂 sagt och gjort. Jag fyndade påslakan och lakan, 260kr för 2 lakan till dubbelsäng och 2 påslakanset. Hur sjukt?

Efter vår promenad till lager så var det dags att hämta Vera igen. Hon var så glad när jag kom med cykeln att hon knappt visste vart hon skulle ta vägen.

Så vi cyklade hem och lekte lite i trädgården, packade ihop grejer som vi skulle ha med till mamma och väntade på att Thomas skulle hämta oss.

Det var nog den jobbigaste bilresan jag någonsin gjort med barnen, Ted skrek HYSTERISKT ända till gamleby. Vera sjöng ”jaja kära barn jag har säcken full” på repeat hela vägen, hur högt som helst. Lovar att hon säkert sjöng de 150ggr.... trodde Thomas skulle kasta ut oss men han höll masken så himla bra 😂 medans jag var stresshöna och förmodligen gjorde saken värre för att dom var så jobbiga...

När vi kom till mamma bjöds det på älg och gottis ute på altanen. Så mysigt när det var så fint väder🎉 det var kanongott. Men Vera åt ingenting alls... hon var helt inne i att leka i ”sansålan” helst med Orsa... 😂

Vi tog ganska tidig kväll vilket egentligen var ganska skönt. Var länge sen vi gick o la oss så tidigt.

Gillar

Kommentarer

Ni har väl inte missat?