Kycklingspett & potatisgratäng

Gjorde en omröstning för er som följer mig på instagram. Det var många som ville se mer mat i bloggen ☺️ så vi kör ett matinlägg idag... enkelt och sååå gott.

Vi hade kyckling kvar sen i lördags o jag funderade på vad man lätt kunde göra av den. Lutade först mot pasta med kycklinggryta men tyckte vädret ropade: GRILL! Så det blev grillspett & potatisgratäng.

Ville göra nått enkelt då dagen varit oerhört seg och lång med mycket smärta och typ ingen sömn.. varken idag eller inatt.

Vi köpte helt enkelt en färdig potatisgratäng som vi kryddade själva, brukar ta typ salt, peppar och vitpeppar. Blir gott tycker jag. Pekas är den bästa om man ska fuska som vi gör ibland 🙈 den ska bara in i ugnen i 20 min, hur smidigt o gott som helt.

Gjorde en god sallad som ni veta om ni läst tidigare matinlägg älskar jag att toppa den med citron och italiensksalladskrydda - tips☀️ blir så gott och lite som bryter av i smakerna.

På grillspetten blev det kyckling och korv samt champinjoner, gullök och röd paprika. Gjorde det lätt för oss o körde all around marinaden. Så gott tycker jag🙄 vi är ganska bra på o göra egen marinad annars men ibland måste man får ”fuska” till det lite och de är ta mig tusan rätt så gott!

Gillar

Kommentarer