Kosta

Fick en liten spark i arslet av Rebecka på Instagram 🙈 tar sparkar i arslet på fullaste allvar förstår ni så nu kommer äntligen en uppdatering....
för er som undrar också, ja jag har bytt bloggportal, tillbaka till min gamla blogg. Lätt att hotta för er och lätt för mig att komma ihåg!

Ska försöka ta det på allvar asså, så jävla svårt ska det ju inte behöva vara..

Okej, nu till vad inlägget kommer handla om - Kosta. (Jag kommer inte uppdatera om tiden som varit sedan jag senast skrev pga att jag inte minns vad jag gjort... bra där Anna..)

Så till Kosta då..
Simons mormor fyllde 75 i onsdags förra veckan, vi kalasade lite för henne på kvällen den dagen men hon hade även bjudit med oss till en liten spaweekens på Kosta art hotell, alltså wow vilket fint hotell - är helt såld! 🙈 vill åka dit igen och igen...

Vi åkte hemifrån runt halv 10tiden efter att ha lämnat Dexter hos farmor och farfar, Vera vaken och gnällig i stort sätt hela bilresan dit. Somnade kanske sista kvarten... väl där så fick vi inte tillgång till rummen förens kl 15 så vi gick i lite butiker och åt världens snuskigaste lunch (okej jag tyckte det i alla fall...).

När vi fick tillgång till hotellet så gick resten av högen till spat, men Vera fick bara vara där mellan 09-13 så det vart inget för oss... istället gick vi en promenad. Vera körde premiär i luftkuddeland och somnade tillslut utmattad på hotellrummet.

Det var inte vara Anita som fyllde år utan även Torsten, anitas systers man. Så vi träffades hela släkten innan middagen på lite skumpa.


Mitt hjärta och jag 🖤

Jag hade på mig kjol och blus från Rodebjer, skor från Swedish Hasbeens och väska från By Malene Birger.

Det busades en hel del ute på gården.. men en annan var rädd att Vera skulle välta eller slå sönder alla vackra glasskulpturer för typ 200k, hade inte varit så fett🤣💸

Lovisa och Eric, fyfabian vad jag gillar er.

Hallå har ni sett vilken liten prinsessa ? 💗 min prinsessa till och med, de ni!

Efter bubblet var det trerätters, tog visst inga bilder där... men maten var jättegod och Vera var duktig (till och från ska jag nog tillägga). Efter middagen så fick jag och Simon gå till spat med Lovisa och Eric medans Monika hade Vera en stund. Det var så himla härligt, köpte mig ett glas cava och njöt!

Var precis drömmigt där inne alltså!🙌🏻

Avslutade kvällen med en promenad med vagnen och somnade sedan gott i min älsklings famn.
Han är bäst.

På morgonen så pt vi frukost, så gott. Gick i butiker och spaade, Vera fick ju följa med. Men tog visst inga bilder.... fattar ingenting.
Det var en fantastisk vistelse på kosta art hotell, vill typ åka tillbaka nu.

Men nu räknar vi ju ner till Grekland, om en vecka sitter vi säkert nere på nån strand o myser precis just nu.

Gillar

Kommentarer