Kosläpp

Idag har vi varit på utflykt till totebo. Hade samlat all min kraft och energi för att orka vara med så mycket som möjligt. Vart en väldigt lyckad dag!

Vera älskar verkligen djur och det var spännande att titta på både ”kossarna”, ”gisarna” & ”bäbä”. Hon pratar med dom och vinkar till dom. Hon fick till o med mata dom vilket var spännande.

Vi köpte lunch där, hamburgare och korv. Från deras egna djur, gottigt värre var det. Vera åt inte så mycket men det är inte så ovanligt när det är mycket spännande som händer runt omkring.

Vera tyckte att det luktade inne hos ”kossarna” men det var spännande att mata dom och det var rackarns kul när dom kissade. Moget ju😂 hon har börjat tycka att det är ganska kul med både kiss och bajs...

Älskade unge💛

Sen sprang äntligen kossorna ut. De hoppade o skuttade och Vera skrattade högt och pekade. Så spännande och ”tokigt” tyckte hon det var. Hon sa ”tokig kossarna” när de hoppade fram ut i hagen.

Vi gick sen och köpte kulglass, premiär för i år. Det är så gott tycker jag🙈😍 köpte vanilj & jordgubb, precis som alltid.

Sen åkte vi hemåt när det började regna och jag kände att det räckte för mig. Hela kroppen värkte, varendaste lite molekyl. Men det var det värt. För att få se henne så glad 💛

Fyfabian vad jag ska ligga i sängen imorgon... bara lata mig🙄 för att jag kan!

GODNATT

Gillar

Kommentarer