Kolmården

Innehåller affiliate-länkar

I torsdags förra veckan var vi på Kolmården. Hur mysig dag hade vi inte då? Mysigaste.

Kjol H&M - Kjolen vera har på sig hittar ni här!

Vi började och avslutade dagen i klapphagen. Vera tyckte det var så mysigt att få klappa getterna och fåren, så gulligt. Han sprang typ efter dom när dom gick iväg också. Tokfian.

Sen åt vi lite lunch hos bamses farmor. Kötbullar och mos till mamman o pappan i familjen och pannkakor till lilla damen. Det var mumsigt värre.

Sen hälsade vi på elefanterna....

Såhäääääär kul tyckte vera elefanterna var, alltså hur söt? DÖR

Vera sov en bra stund medans vi gick runt o kollade på djuren, vi väckte henne för att kolla på sälarna men det var tjurigt som tusan. Hon ville inte alls... så vi skippade delfinshowen och fick gå ut mitt under sälshowen. Vi gick o klappade getterna igen och sen avrundade vi dagen på Kolmården med att gå till de lilla huset med ödlor och spindlar.

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
vi bor så nära kolmården så vi har årskort på djurparken. även om det är mysig i väldigt roligt o gå där på sommaren så kan jag verkligen rekomendera o åka dit under deras halloweenfirande o självklart sagojulen. det är så roligt o så välanordnat 😃
nouw.com/angelicacarlsson
annaaldens
annaaldens,
men gud vad härligt, vill jg också göra! 😉 För oss tog de nog ca 2 timmar dit i alla fall. Åh tack, vi såg lite reklam om de faktisk när vi var där o sa att de måste vi absolut åka på 😃
nouw.com/annaaldens
sweetwords
sweetwords,
Ohh så mysigt att gå där, vi var dit förra sommaren =D Fina bilder, snyggt ljus och färg i dem
nouw.com/sweetwords
annaaldens
annaaldens,
ja supermysigt 😊 tack snälla!!
nouw.com/annaaldens